İçeriğe geç

Luna Kime Aittir

Luna coin sahibi kim?

Bu Korece isimde soyadı Kwon’dur. Kwon Do-Hyung (Korece: 권도형; 6 Eylül 1991 doğumlu), yaygın olarak Do Kwon olarak bilinir, eski bir Güney Koreli iş adamı ve yazılım geliştiricisidir. Çöken stablecoin TerraUSD ve kripto para Luna’nın ana şirketi olan Terraform Labs’ın kurucu ortağı ve CEO’suydu. Bu Korece soyadı Kwon’dur. Kwon Do-Hyung (Korece: 권도형; 6 Eylül 1991 doğumlu), yaygın olarak Do Kwon olarak bilinir, eski bir Güney Koreli iş adamı ve yazılım geliştiricisidir. Çöken stablecoin TerraUSD ve kripto para Luna’nın ana şirketi olan Terraform Labs’ın kurucu ortağı ve CEO’suydu.

LUNA hangi ülkenin?

LUNA, şu anda Türkiye’nin en büyük akıllı sayaç sağlayıcılarından biri olup, Türkiye içinde ve dışında yüksek kaliteli ve ileri teknoloji akıllı sayaçlar tedarik etmektedir.

LUNA hisse kimin?

Çöküşüyle ​​kripto para yatırımcılarının öfkesine yol açan Terra/Luna’nın kurucusu ve CEO’su Do Kwon ülkesinde aranıyor.

Luna coin olayı nedir?

Terra (LUNA) krizi nedir? Terra (LUNA), Mayıs 2022’de Terra blok zincirinde çalışan USTC stablecoin’inin değerini kaybetmesiyle eski Luna’nın (LUNC) fiyatının %99,99 düşmesine neden olan olaydır. Teorik olarak 1$ değerinde olan USTC, değerinin %98’inden fazlasını kaybetti.

LUNA ilk çıktığında ne kadardı?

Sadece bir ay önce 120 dolardan işlem gören LUNA, bir hafta önce 85 dolardan işlem görüyordu. Terra’nın değeri 12 Mayıs’ta sabah 10:00’da 18 sente düştü ve öğleden sonra 2:30’da LUNA 10 sente düştü. LUNA değerinin neredeyse %99’unu kaybetti.

LUNA ne iş yapar?

LUNA kripto para birimi, Terra adlı DPoS blok zincirine dayalı bir platformu destekleyen bir varlık olarak ortaya çıkıyor. LUNA madencileri, Terra platformunda istikrar ve güvenliği sağlar. Terra platformu ayrıca madencilere herhangi bir ekonomik koşulda işlem ücretlerinden ödüller sunar.

Luna İsrail markası mı?

Türkiye’de üretilmiştir.

Luna yerli mi?

Hakkımızda. Elektrik enerjisi ve su tüketiminin kontrolü ve ölçülmesi için elektrik devreleri ve ürünlerinin geliştirilmesi ve üretimi ile uğraşan Luna, 1991 yılında İzmir’de kurulmuştur.

Luna coin 100 dolar olur mu?

Kripto tahmin platformu Changelly, Terra LUNA coin için oluşturduğu grafikte token’ın fiyatının en uzak tarih olan Aralık 2032’de bile 37$’lık bir zirveye ulaşabileceğinden bahsediyor. Analize bakarsak, LUNA’nın 100$’a ulaşacağına dair herhangi bir tahmin görmüyoruz.

LUNA ne zaman çöktü?

11 Mayıs 2022’de gerçekleşen LUNA çöküşünün üzerinden 1 yıl geçti. LUNA çöküşü yalnızca bir projenin başarısız olmasına neden olmadı, aynı zamanda Bitcoin’i de sarstı.

LUNA’nın geleceği ne olur?

Terra (LUNA) Fiyat Tahmini 2030 Terra fiyat tahmininize göre, LUNA varlığının değeri %5 oranında artabilir ve fiyatı 2030 yılına kadar 0$ olacaktır.

LUNA hisse en yüksek kaçı gördü?

LUNA, 11 Mart 2021’de 13,05 dolarlık bir fiyatla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve tüm zamanların en düşük seviyesi 16 Temmuz 2009’da 0,26 dolardı. Daha fazla fiyat dinamikleri için LUNA grafiğine bakın.

LUNA en yüksek kaçı gördü?

Terra (LUNA) Fiyat Grafiği Son 24 saatte Terra en yüksek 0,420597$ değerini, en düşük ise 0$ değerini kaydetti.

Terra Luna neden battı?

Büyük kayıp süreci. Terra Luna, algoritmik sabit kripto varlığıyla ilgili sorunlar nedeniyle 11 Mayıs 2022’de önemli bir düşüş yaşadı. Ayrıca kripto para biriminin henüz doğrulanmamış bir şekilde hacklendiği iddia ediliyor.

LUNA geri ödeme yapılacak mı?

Kwon, sürecin ne kadar süreceği konusunda yeterli netlik olmadığına inanıyor ve yakında tamamlanmasını umuyor. Kwon, “iyi niyetli bir çaba” bahanesiyle 313 Bitcoin’i (BTC) USDT ve USDC olarak dağıtabileceğini belirtti, ancak bunun “kesinlikle bir geri ödeme olmadığını” ekledi.

Terra Luna neden battı?

Büyük kayıp süreci. Terra Luna, algoritmik sabit kripto varlığıyla ilgili sorunlar nedeniyle 11 Mayıs 2022’de önemli bir düşüş yaşadı. Ayrıca kripto para biriminin henüz doğrulanmamış bir şekilde hacklendiği iddia ediliyor.

Luna coin 100 dolar olur mu?

Kripto tahmin platformu Changelly, Terra LUNA coin için oluşturduğu grafikte token’ın fiyatının en uzun tarih olan Aralık 2032’de bile 37 dolara ulaşabileceğinden bahsediyor. Analize bakarsak, LUNA’nın 100 dolara ulaşacağına dair herhangi bir tahmin görmüyoruz.

Llunc’un sahibi kim?

Binance Square’de, #Lunc katili ve sahibi Do Kwon evde daha fazla insan tutuyor. Bitcoin dünyamız. Bu içerik bulunamadı.

Do Kwon neden hapiste?

ABD ve Güney Kore, Do’nun iadesini talep etmişti. ABD, “Terra Luna” ve “TerraUSD” kripto para birimlerinin geliştiricisi olan Do Kwon ve şirketi Terraform Labs’ı “milyarlarca dolarlık bir kripto varlık menkul kıymetleri dolandırıcılığı planlamakla” suçladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir