İçeriğe geç

Çukur Kaç Yıl Sürdü

Çukur ne kadar sürdü?

Çukur (dizi)ÇukurYayın tarihi 23 Ekim 2017 – 7 Haziran 2021DurumBittiKronolojiBenzer programlarÇarpışma25 satır daha

Çukurun sonu nasıl bitti?

Cumali Amca Öldü! Kaçmaya çalışan Cumali Amca Koçovalı kardeşler tarafından durduruldu. Cumali Amca kendisi için kazılan mezara düştü. Yamaç, Akın, Cumali ve Vartolu intikamlarını alıp Cumali Amca’yı öldürdü. Cumali Amca Koçovalı Çukur dizisinin finalinde öldü!8 Haziran 2021

Çukur geri dönecek mi?

‘Çukur’ dizisi geri dönüyor. Yayın tarihi açıklandı. Unutulmaz Türk dizi hikayelerinden biri olan Çukur, hayranlarını üzen finalinin ardından yepyeni bir gerilimle geri dönmeye hazırlanıyor! 14 Nisan 2024

Çukur hangi diziden uyarlama?

Ay Yapım’ın “Çukur” dizisinin Romanya uyarlaması (yeniden çevrimi) olan “Groapa”, Pro TV’de yayınlandı.

Çukur hangi sene bitti?

Bu yazımızda Show TV’de 2017-2021 yılları arasında yayınlanan Türk aksiyon ve drama televizyon dizisi Çukur’un bölüm listesini bulabilirsiniz. Dizi toplam 4 sezon sürmüş ve 131. bölümüyle final yapmıştır.

Çukur Yücel kaçıncı bölümde öldü?

34. bölümde öldüğü sanılan Yücel, (Tansu Biçer) Akın Koçavalı (Burak Dakak) sayesinde kurtuldu. Yücel’in intikamı sert oldu.

Yamaç nasıl öldü?

Savaştayım / Kamuflajlı & Toygar Işıklı Şahram’ın sonuyla birlikte Koçovalılar Çukurlular’ı da yanlarına alarak evlerine geri döndüler. … Şahram vs. Yamaç Şahram, Yamaç’ın tek teklifini kabul etti. Şahram mücadeleye iyi başlasa da Yamaç’ın pençesinden kurtulamadı. …

Çukur Efsun öldü mü?

Efsun ise Yamaç’ın kendisini kurtaracağını bilen Nizam isimli Kulkan isimli bir adamın elinde esirdir ancak bir süre sonra Yamaç’ın kendisini terk ettiğini ve gelmeyeceğini düşünerek bileklerini keserek intihar eder. Ancak aylar sonra kurtarılır ve Yamaç’tan bir bebeği olan kızı Masal dünyaya gelir.

Çukur final sahnesi ne anlatıyor?

Yıllar sonra Yamaç, ailesindeki kadınların hayatını kurtarmak için öldürmek zorunda kaldığı babası İdris’le karşılaştı. Çiftin kucaklaştığı sahne izleyicileri duygulandırdı. Çukur’daki trajik ölümleriyle büyük üzüntü yaşayan Sena ve Yamaç yeniden bir araya geldi.

Çukur Akın kaçıncı bölümde ölüyor?

Bölümünde (106. Bölüm); Babası Selim’i kaybeden Akın, hastane dışında büyük acı içindeydi. Amcası Cumali’ye babasını soran ve öfkesini içinde tutamayan Akın, gözyaşlarını tutamadı. Çukur’un unutulmaz prömiyeri!7.Aralık 2020

Çukur 2024 hangi kanalda?

Çukur – Tüm bölümler .tr’de!

Çukur filmi çıkacak mı?

Yapım, Ben Wheatley’nin bir filmi olan “Meg2: The Pit”i sunuyor. Filmin dünya çapındaki dağıtımcısı Warner Bros. Pictures. Film, 4 Ağustos 2023’te Kuzey Amerika ve Türkiye’de 3D olarak yayınlanacak.

Çukur dizisi kimin hayatını anlatıyor?

Oğlu Ali Özbir, Çukur dizisindeki karizmatik baba rolündeki İdris Koçovalı karakterinin ünlü Kürt zalimi İdris’in hayatından esinlendiğini doğruladı.

Çukur dizisi neyi anlatıyor?

Çukur dizisi İstanbul’da Çukur adlı bir mahalleyi konu alıyor. Koçova ailesi, İstanbul’un en sorunlu mahallelerinden biri olan Çukur’un tam kontrolünü elinde tutuyor. Bu bölgede uyuşturucuya asla izin verilmiyor. Ancak zamanla mahalledeki düzeni bozmaya çalışan bir grup ortaya çıkıyor.

Sena kaçıncı bölümde öldü?

Çukur 2. Sezon 27. Bölüm – Çukur, Sena’ya veda ediyor – YouTube.

Çukur Azer kaçıncı bölümde öldü?

Çukur’da 4. Sezon 4. Bölüm (96.

Çukur Karaca kaçıncı bölümde öldü?

Bölümde (128. bölüm) Çukur halkı genç yaşta kaybettikleri Karaca ve Celasun’a veda ediyor. Çukur’un unutulmaz galası! (Uzun versiyon) Çukur, bir saat süren ve ismine yakışır muhteşem bir son akşamla ekranlara veda etti.

Çukur Şahram kaçıncı bölümde geldi?

#Grube | Çukur 129. bölüm | Shahram geldi! #Grube | Grube 129.

Çukur Çeto kaçıncı bölümde öldü?

Çukur 58. Bölüm: Mahsun Çeto’yu vuruyor!25 Mart 2019

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir